söndag 19 oktober 2008

Så var veckan slut!

Jag fick inte sova mycket i natt heller.... börjar bli ganska urlakad av den här förkylningen.

Idag ringde sonen och undrade om vi var sugna på att grilla. Jag kände att det kanske var något som skulle behövas då jag knappt varit utanför dörren på hela veckan och som tur är så hostar jag inte mycket på dagtid.

Så vi samlade ihop hela familjen och for till ett ställe som heter Aboda och är vår sk skidbacke( när det finns snö), men vi hade tänkt vara nedanför berget vid sjön. Tyvärr var det storm så vi fick åka upp till backen istället. De har byggt en grillstuga där som vi använde oss av.  Klicka på länken så kan ni se bilder på bygget av grillstugan.

http://forening.hogsby.se/allgunnen/Svenska/Index.html

Det var underbart skönt att vara inomhus och grilla, vi åt med god aptit. Kvällen har varit lugn och nu börjar hostan igen.... undrar om det blir något sova av i natt?

På Tisdag morgon får vi frukostgäster...vid 6 tiden. Min "bästis" Annelie med familj kommer ner på en snabbvisit, de ska vidare till Öland på begravning, kanske inte så roligt för dem, men sånt är livet. Jag tycker i allafall att det ska bli roligt att träffa henne, det blir inte så ofta då de bor 70 mil härifrån. Vi ringer varandra ett par gånger i månaden, och det är ruskigt men när vi pratar med varandra så är det som om vi avslutade dagen innan, om ni fattar vad jag menar.

Nu  blir det inte mer idag men jag återkommer.

1 kommentar:

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Vad kul att du bloggar igen! Och ännu roligaree att du ska swappa! Det ska jag med Kram Maria