söndag 21 november 2010

Så var den helgen över!

Så var helgen över igen! Vart tar tiden vägen? Fredag eftermiddag tänkte vi ta en tur till Kalmar jag och "gubben",men vi kom till Blomstermåla då ringer "dotra" och påminner oss om att vi ska ha vårt "troll" Elias för de skulle på fest...Jag visste att vi skulle vara barnvakt men trodde det var på lördagen. Så vi tog en kort tripp till Mönsterås och handlade lite sen bar det av hem och kvällen tillbringades ihop med vår "plutt".
Lördagen for vi iväg till lilla Grönskåra på julmarknad och fick lite julkänsla.
Inhandlade en underbar liten kandelaber i vitt som nu står på matbordet. Eftermiddagen vart det en tripp ner i vår egen hembygdspark där det också var julmarknad och där vann "gubben" en mjuk pepparkaka till eftermiddagsfikat.

Söndagen tillbringade vi några timmar med Elias, så mamma och pappa fick adventsstäda ifred. De åker till Götlaborg till helgen och ska bo på hotell och gå på Liseberg så då hinner de inte fixa med det.

Nu ska jag ta mig i kragen och lösa lite uppgifter om arbetsrätt som jag ska ha med mig på utbildningen jag går på. Disiplin på pluggandet har jag inte fått riktigt än men det kommer förhoppningsvis.

2 kommentarer:

Mindi sa...

Fniss... det var tur att ni inte hade hunnit i väg så långt då. ;)

Stor kram
M I N D I
... som kikar in till alla i julswappen :)

Tant Ulrika sa...

Ny braig tävling hos mig..

http://uj76.blogspot.com/2010/11/tant-lottar-ut-valfria-varor.html

..med chans att vinna valfria produkter från en finfin allt-i-allo butik :)