måndag 10 november 2008

Hunden på bättringsvägen!

Som det ser ut nu så verkar medicinen verka på vår lilla Joker. Han börjar bete sig som han brukar, och vill vara med nu istället för att bara ligga i soffan.
Idag har lille Liam med föräldrar varit här och hälsat på en stund, han skiner som en sol och har börjat prata, visserligen är det bara en massa läten men han har mycket att berätta kan jag lova.
Har även hunnit med ett besök hos Elias också, han är snuvig och febrig men lika glad och energisk som vanligt, tänk om man var sån när man har feber.... Jag fick äran att vara barnvakt medan mamma tog sig till affären och handla. Vi staplade träklossar och smakade på dem också. De är för gott att få vara med om dessa underbara småkryp...! Det är verkligen bara såååååå underbart med barnbarn.
Annars har inte mycket hänt här i huset, vi har ätit mossaka idag och jag har tvättat några maskiner.
Vädret är för underligt, idag har det varit grått och trist så man har varit tvungen att ha lamporna tända hela dagen, och så vid 12.30 idag så dök det upp ett riktigt busväder med riktiga tromb vindar, det var så granar och flaggstång vajade så man trodde att de skulle välta, och alltihop var över på 10 minuter...mycket underligt och sen kom solen fram en stund????
Kram på er alla kära vänner!!

5 kommentarer:

Mindi sa...

Vad skönt att vovven mår bättre!

Gjorde du egen moussaka? Jag tänkte faktiskt att jag skulle testa att göra det snart... hittade ett recept på kalimera.nu som verkar bra. :)

Kramis
M I N D I

Camilla sa...

Hej!
Kikar tillbaka =)
Jag har knappt hunnit vara till alla i swappen, måste ta mig i kragen och göra det. Har ju en liten kille som tar all uppmärksamhet just nu.

Det är lugnt, jag förstår hur du menar med lösen. Jag låser inlägg ibland då jag har bilder på barnen osv. Men jag skriver betydligt fler öppna inlägg än låsta =)

Ha det gott!

Anne sa...

visst blir man orolig när en små liven är krassliga. Vi har en liten krake på sju månader. Fick åka med han till veterinären när han var pyttevalp och det var mycke oroligt ...

Kram Anne

cloudberrie sa...

Vad skönt att vovven är piggare nu.

Ja visst blir det roligt med swappen!

Kram från Eva

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Oj vad skönt hunder mår bättre :) Köpt alla paket än? Kram